Som vikar får du fordele der kan forsøde tilværelsen

Personale indenfor mange sundhedsfaglige faggrupper vælger hver dag SundVikar som deres vikarbureau. Det gør de, fordi vi forstår de forskellige årsager, der kan være til at blive vikar – og hvad det kræver. Vi vil gerne belønne dig for dit hårde arbejde.   

Som vikar hos SundVikar har du derfor stor frihed fleksibilitet, så du selv kan bestemme, hvor og hvornår du vil arbejde. Det giver dig mulighed for at få arbejde og privatliv til at spille sammen. Der er plads til dig, uanset hvor du står i livet.

Tryghed er en anden vigtig faktor for vikaren. Det skal være trygt at gå på arbejde, og du skal vide hvor, hvordan og med hvem, du skal løse dine opgaver. Her er vi professionelle og vil altid klæde dig ordentligt på til dine vagter.

Det får du som vikar hos SundVikar:

  • Frihed
  • Fleksibilitet
  • En høj løn – udbetalt hver uge eller hver 14. dag
  • Pensionsordning efter gældende overenskomst
  • Og meget mere…

Gratis kurser

Vi lærer hele livet, og vi skulle gerne blive ved med at udvikle os  – både på det personlige og faglige plan. Det har vi stor fokus på hos SundVikar, hvor vi derfor har et ønske om, at du som vikar altid er opdateret på de seneste og mest relevante kompetencer for lige netop dit arbejde.

Derfor tilbyder vi løbende kurser og uddannelsesforløb, som du bruge til at lære nyt eller genopfriske din viden.

Du kan se, hvordan du får adgang til alle kurserne, lige så snart du bliver aktiv som vikar.

Listen nedenfor er et udvalg af de kurser, du får mulighed for at tage:

  • Introduktion til dokumentationsprogrammerne Cura og Nexus
  • E-learning om demens
  • Værd at vide om håndhygiejne
  • Online brandkursus via Trygfonden

Søg som vikar for at få adgang til kurserne

Rabatter til dig som vikar

Når du bliver vikar hos SundVikar, får du adgang til en masse attraktive rabatter, som du kan bruge til at forkæle dig selv og dine nærmeste. Du finder den komplette oversigt herunder.

20% på herretøj fra Appearance & AN IVY

Du kan få eksklusiv rabat på herretøj fra fra Appearance & AN IVY, der er en nordsjællandsk forhandler af kvalitetstøj til mænd. Deres vision er at levere produkter fra øverste hylde – af de bedste materialer, med fokus på pasform i et tidløst design.

Se vores rabatkode, og læs mere på dit vikarlogin/din SundVikar-app.

Gå til webshop

15% rabat hos PureGym

Når du tager vagter hos SundVikar, kan du udnytte vores fremragende rabat hos PureGym. Her får du 15% rabat på dit medlemsskab – både som eksisterende kunde og et nyt medlem.

Der er gratis oprettelse.

Se vores rabatkode, og læs mere på dit vikarlogin/din SundVikar-app.

Rabataftale med Q8

SundVikar har indgået en rabataftale med Q8, hvor du som vikar kan opnå rabat på benzin, diesel og vask hos deres mange tankstationer.

Rabatten tilknyttes automatisk, når du bestiller dit Q8 kundekort. Med flere end 240 servicestationer og F24 automatanlæg over hele landet, har du altid en Q8 lige i nærheden.

Se hvordan du kan få glæde af fordelene – og bestil dit kundekort via dit vikarlogin/din SundVikar-app.

Stor rabat på sportstøj fra Kaiser Sport

Som vikar kan du få 25% rabat ved køb i Kaiser Sports webshop. Kaiser Sport er en yderst kompetent leverandør af sport- og motionsudstyr med flere anerkendte mærker på hylderne.

For at udnytte rabatten skal du skrive en kode, når du betaler via deres hjemmeside. Se, hvordan du gør på dit vikarlogin/din SundVikar-app.

Se udvalget

Har du brug for hjælp?

Melika K. Iversen