Social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere til Køge

12. oktober 2023

Er du uddannet hjælper eller assistent? Vil du tage vagter i Køge? Mener du også, at vores ældre borgere har krav på den bedste pleje og omsorg – og vil du gerne bidrage? Så skal du læse med her!

I SundVikar er vi eksperter i at sende dygtige sundhedsfaglige vikarer ud til vores kunder. I Køge har vi spændende vagter til både SSA’er og SSH’er. Derfor har vi brug for din hjælp.

Dig og vagterne

Vi får løbende vagter ind til hjemmeplejen i Køge – både aften- og dagvagter, og vi arbejder hele tiden på nye aftaler, som skal give endnu flere muligheder for dig som vikar.

Din opgave er at bidrage med fleksibilitet og stærke faglige kompetencer, når du løser opgaver, der tager udgangspunkt i din uddannelse.

Sådan er du vikar

Hos SundVikar kommer du med på et alsidigt vikarteam bestående af over 4.000 vikarer fordelt på flere faggrupper.

Din frihed kommer i første række, så vi har ingen krav til, hvor mange vagter du skal tage – det bestemmer du helt selv. Med hjælp fra din SundVikar-app, som du henter til din smartphone, kan du selv byde ind på vagter, sætte dig til rådighed i din kalender og meget mere.

Medarbejderne i vores HR-afdeling og callcenter er også tilgængelige, hvis du har brug for hjælp. Callcentret har åbent alle årets dage, så du har altid hjælpen lige ved hånden.

“At være vikar hos SundVikar betyder frihed. Jeg kan tage vagter, når jeg kan, vil og har overskuddet til det. Det er vigtigt, når man går op i det, man laver og gerne vil gøre en forskel.”

– Jacob, vikar i SundVikar

Det tilbyder vi

  • Frihed og fleksibilitet
  • God løn udbetalt ugentligt eller hver 14. dag
  • Eksklusive tilbud og rabatter
  • Gode vilkår med feriepenge, pension og kørselsgodtgørelse
  • Kompetenceudvikling via kurser, e-learning mv.

Gode vilkår og fordele

Du tjener løn i overensstemmelse med gældende overenskomst, så lønnen afhænger af, hvorvidt du tager dag- eller aftenvagter. På den måde kan du selv planlægge dit arbejde, så du opnår den største økonomiske fordel.

Under vores grundige rekrutteringsproces introducerer vi dig til SundVikar, vores værdier og historie. Vi kortlægger også dine kompetencer og erfaring, så vi er i stand til at matche dig med de helt rigtige vagter. På den måde sikrer vi os, at du er tryg i dit arbejde.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du med på holdet og få adgang til vagterne i Køge? Så skal du udfylde ansøgningsformularen her på vores hjemmeside. Det tager fem minutter, og vi kontakter dig med det samme, når vi har gennemgået ansøgningen.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på tlf. 50 20 30 40 tryk 4 eller på mailen job@sundvikar.dk.

Søg som vikar


SundVikar er et af Danmarks førende sundhedsfaglige vikarbureauer. Vi tilknytter vikarer fra en bred vifte af faggrupper; fra SOSU’er, sygeplejersker, plejemedhjælpere og flere andre. Med mere en 4.000 aktive vikarer gør vi hver dag en forskel hos vores kunder landet over – i hjemmeplejen, på plejehjem, bosteder mv.

Vi er ambitiøse, passionerede og ordentlige, hvilket skinner igennem alt, vi gør. Vi brænder for at levere den bedste pleje og omsorg til borgerne.

Del på: