Vind et sundhedsophold

Tak, fordi du har scannet vores QR-kode. Udfyld dine oplysninger herunder, og deltag i lodtrækningen om bl.a. et sundhedsophold for to personer til en værdi af 2.000 kr.

Læs mere om præmierne længere nede på siden.

Lodtrækning (demensmesse)
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn
Jeg vil gerne modtage et pristilbud fra SundVikar
Det er en betingelse for din deltagelse i lodtrækningen, at du giver samtykke til, at vi må sende vores kundenyhedsbreve til dig, samt du må blive kontaktet telefonisk af en af vores kundechefer med henblik på en snak om, hvordan SundVikar kan hjælpe dig og din organisation. Læs mere nederst på siden.
SundVikar A/S er dataansvarlige for de oplysninger, som du indtaster i forbindelse med lodtrækningen. Se vores persondatapolitik for yderligere informationer. Når du udfylder dine oplysninger og deltager i lodtrækningen, erklærer du at have læst persondatapolitikken og giver samtykke til indsamling af dine personlige informationer.

Hovedpræmien er et sundhedsophold for to personer

Vi trækker bl.a. lod om en hovedpræmie, som er en lækker gaveæske fra Smartbox til en værdi af 2.000 kr. Gaveæsken indeholder 1-2 overnatninger med morgenmad for to personer, som kan bruges på 65 wellness- og spahoteller, resorter og badehoteller i Danmark, Sverige og Spanien. Om gaveæsken skriver Smartbox selv:

“Denne boks tilbyder en perfekt blanding af forkælelse og ferie for 2 personer. Swimmingpools, spabade, tyrkiske hamam og massage er blot nogle af de behandlinger, der tilbydes sammen med 1-2 overnatninger og en lækker morgenmad at begynde dagen med.”

Bliver du trukket som vinder, får du direkte besked.

Læs mere om præmien

Andenpræmie til tre personer

For at det ikke skal være løgn, udlodder vi også andenpræmier til tre personer på Smartboxes til en værdi af 300 kr. stykket, som kan bruges på café- eller brunchbesøg.

Alle vindere i lodtrækningen får direkte besked.

Betingelser for deltagelse i lodtrækningen

For at kunne deltage i lodtrækningen er det en betingelse, at du giver samtykke til, at vi må sende kundenyhedsbreve til dig – og at du må blive kontaktet telefonisk af en af SundVikars kundechefer.

Vi ønsker ikke at spamme dig – og vi går op i kvalitet frem for kvantitet. Derfor vil du kun modtage ét nyhedsbrev om måneden, som rummer relevant nyt om SundVikar, unikke tilbud – og meget andet. Du modtager nyhedsbrevene pr. mail og kan til enhver tid afmelde, hvis det ikke er noget for dig.

Du vil desuden blive kontaktet telefonisk af en af SundVikars kundechefer. Han/hun vil spørge ind til din organisation og fortælle, hvordan SundVikar kan være behjælpelig. Du vil kun blive kontaktet én gang, medmindre I naturligvis aftaler andet.

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage. Det kan du gøre ved at sende en mail til hr@sundvikar.dk.