Kunde hos SundVikar – sammen gør vi omsorg til handling

Når du bliver kunde hos os, er vi din problemknuser. Står du og mangler kompetent sundhedsfagligt personale, så er det os, du kontakter. Vi hjælper dig nemlig uanset, hvilken type udfordring du står med, og dine behov kommer altid i første række.

SundVikars ambition er at levere den bedste pleje og omsorg til borgerne. Det er derfor, vi går på arbejde hver eneste dag. Når vi indgår et samarbejde, er det med store ambitioner om at gøre en forskel for de mennesker, der fortjener det. Lad os gøre det sammen!

Det kan vi tilbyde

Skal du bruge en vikar, kan du trygt regne med os. Vi har over 4000 aktive vikarer fordelt på en bred vifte af faggrupper.

Se alle vores faggrupper

Det tætte samarbejde med en masse dygtige og forskellige vikarer gør det muligt for os at hjælpe dig med dine udfordringer – uanset hvad det måtte være.

Alle vores vikarer bliver screenet grundigt, inden de tilknyttes. Det sker især via vores skræddersyede rekrutteringsproces og dygtige medarbejdere, som sikrer, at vi kun tager imod de bedste kandidater, som har den nødvendige erfaring samt evnerne til at skabe værdi for dig som kunde.

SundVikar er en stærk organisation og vores ansatte i administrationen har en stærk faglighed og passion for deres fag. Flere af vores ansatte har selv en sundhedsfaglig baggrund, så de ved, hvad arbejdet drejer sig om.

Her opererer vi

SundVikar tilbyder hjælp i flere forskellige geografiske områder i Danmark, hvor vi i dag har flere gode kunder og rigtig mange dygtige vikarer, der kan træde til. Vi dækker hele Sjælland, Bornholm og Fyn inkl. det fynske øhav.

Vores tilgang er, at vi har fokus på opgaven fremfor geografien. Det betyder, at vi hjælper kunder over hele landet, hvis der er tale om en mulighed, der giver mening for begge parter, og vi i fællesskab vurderer, at vi kan tilføje værdi til dig som kunde.

Vi har både offentlige og private kunder.

SundVikar er førsteleverandør på vikarydelser følgende steder:

  • Helsingør
  • Hørsholm
  • Hillerød
  • Herlev
  • Ballerup
  • Egedal
  • Stevns
  • Guldborgsund
  • Bornholm
SundVikar er en kompetent samarbejdspartner, som vi opfatter som en kollega.
De tænker kreativt i forhold til vagtdækning, og den tætte dialog med kundecheferne viser os deres oprigtige interesse i et godt samarbejde.
Marianne, kunde i SundVikar

Ordentlighed, mangfoldighed og passion på vejen mod vores mål

SundVikar hviler på et solidt fundament bestående af nogle helt centrale værdier, som er gennemgående i alt, vi gør. Men dem lykkes vi med vores målsætning om at levere den bedste pleje og omsorg til borgerne.

Vi er først og fremmest bevidste om ordentlighed hver eneste dag – i alle henseender af vores arbejde. Vi taler pænt til hinanden og gør det rigtige. Der er en naturlig gennemsigtighed i alle dele af vores forretning og i vores kontakt med både kunder og vikarer.

Når vi samarbejder med vores kunder og vikarer, er vi ambitiøse. Det betyder, at vi hele tiden vil være dygtigere og gøre det bedre. Det er en del af SundVikars DNA at kigge ind i nye tiltag og løsninger, der kan komme vores kunder og vikarer til gavn.

Hos SundVikar er vi passionerede og har hjertet med jobbet. Vi brænder for pleje og omsorg og ser det som vores mission at gøre en forskel. Vi kender til de udfordringer, sundhedssektoren står overfor i de kommende år, og derfor har vi også den allerstørste respekt for vores kunder og vikarer, som er vores vigtigste samarbejdspartnere.

Mangfoldighed gennemsyrer den store familie, som er SundVikar. Vi er inkluderende og tror på, at diversitet og forskellighed er med til at skabe et dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi inspirerer og gør hinanden bedre.

Brug os til at finde den rigtige kandidat

Vi har en stærk tilstedeværelse og stor rækkevidde på sociale medier som Facebook og Instagram, hvor vi formår at nå ud til en stor mængde af nysgerrige og potentielle vikarer. Det samme gør sig gældende, når vi slår jobannoncer op på portaler som Jobindex og lignende. Det er attraktive rekrutteringsværktøjer med stort potentiale, som du får adgang til som kunde hos os.

Så står du og mangler en helt særlig profil, kan vi løse opgaven for dig. Vi vil meget gerne høre om dig og dine behov. Kontakt vores kundechefer i dag, og hør mere om dine muligheder.

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag, og book et uforpligtende møde.

Nicolaj Klinke