To social- og Sundhedsassistenter søges til Attendo Lærkevej i Frederikssund

18. januar 2024

Er du klar til at gøre en forskel i hverdagen for beboerne på et topmoderne plejecenter? Kan du se dig selv blomstre i et hus, hvor omsorg, udvikling og nyskabende tænkning går hånd i hånd? Så skal du læse med her.

På vegne af plejecentret Attendo Lærkevej søger vi to erfarne social- og sundhedsassistenter til to faste aftensvagtstillinger. Det er 28 timer om ugen og med et vagtrul i en 5-2-ordning.

Dit nye professionelle hjem

Hos Attendo Lærkevej vil din dag være fyldt med positivitet og opgaver, du kender. Du bidrager med din faglighed og erfaring, når du løser en bred vifte af opgaver. Det kan bl.a. være:

  • Personlig pleje
  • Kliniske opgaver
  • Samtaler og anden aktivitet med beboerne.

Du vil arbejde på et moderne plejecenter i Frederikssund, med bæredygtighed og velvære i højsædet, komplet med tagterrasser og fællesarealer designet til at skabe lykke.

Oplev en hverdag, hvor ledelsen og dine kolleger er lige så passionerede som dig for at skabe et varmt og indbydende miljø for beboerne og medarbejderne. Der vil være stort fokus på at støtte dig med supervision og faglig udvikling.

Din profil

Vi søger en person, der deler stedets engagement i kvalitetspleje, og som har mindst to års erfaring som social- og sundhedsassistent fra en lignende stilling. Du skal kunne anvende og rapportere i dokumentationssystemet CURA.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • er omstillingsparat
  • indgår som en naturlig del af plejen
  • formår at imødekomme den enkelte beboers behov
  • sætter en ære i god service
  • er en fremragende teamplayer.

Vær en del af noget større

Som en del af det omsorgsfulde team på Lærkevej bidrager du til et friplejehjem med plads til 72 beboere, hvor hver enkelt medarbejder er værdsat for deres unikke bidrag til fællesskabet. Vi lover, at der i dagligdagen ikke er langt fra tanke til handling.

Vi tilbyder en rolle med store udviklingsmuligheder, hvor du både får indflydelse og har mulighed for sparring. Dertil er der personalegoder, sundhedssikring, rabatordninger og en god løn.

Læs mere om Attendo Lærkevej herunder.

Bliv klogere

Din chance for at skinne

Er du klar til at udfolde dit potentiale og få en hverdag med mening? Send din ansøgning til os i dag og tag det første skridt mod en fremtid, hvor du hver dag går hjem med en følelse af stolthed.

Du skal sende din ansøgning og CV til job@sundvikar.dk, og skriv ”SSA Attendo” i emnefeltet.

Stillingerne skal besættes hurtigst muligt, så tøv ikke for længe med at sende din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Mia Foldager Schougaard, der er HR- og rekrutteringskonsulent i SundVikar. Hun kan fanges på telefon 31 20 89 14.


Om Attendo

Missionen hos Attendo er at levere omsorg, der tæller. Med over 24.000 medarbejdere i Norden er de stolte pionerer inden for velfærdsydelser. De værdsætter hver eneste medarbejders indsats og sørger for, at alle har de nødvendige ressourcer til at levere den bedste service og omsorg.

SundVikar fungerer som rekrutteringspartner for Attendo og varetager denne opgave på vegne af kunden.

Del på: