SOSU’er og sygeplejersker til hjemmepleje- og plejehjemsvagter i Ballerup (alle vagtlag)

12. oktober 2023

Uanset om du er SSH, SSA eller sygeplejerske, så har vi brug for din hjælp i SundVikar. Her tager du spændende vagter i hjemmeplejen eller på plejehjem og bidrager med din faglighed og erfaring. Send din ansøgning i dag, og kom i gang indenfor 24 timer.

Hos SundVikar stiller vi vikarer til rådighed for Ballerup Kommune. Der kommer mange vagter ind, så vi søger flere dygtige profiler på tværs af faggrupper. Du kan arbejde i de vagtlag, du ønsker, mens du løser opgaver inden for din egen faglighed.

Dine vigtigste opgaver

Som vikar i Ballerup er det din opgave at bidrage med fleksibilitet og stærke faglige kompetencer.

Et udvalg af dine opgaver som sygeplejerske og SSA:

  • Klassiske sygeplejefaglige opgaver
  • Dokumentation

Et udvalg af dine opgaver som SSH:

  • Varetage plejen og omsorgen for borgen
  • Sikre god opgaveløsning og dokumentation
  • Bidrage med god stemning, positivitet og optimisme

Dine opgaver afhænger af din uddannelse, og vi sørger altid for, at du er tryg på vagterne.

“At være vikar hos SundVikar betyder frihed. Jeg kan tage vagter, når jeg kan, vil og har overskuddet til det. Det er vigtigt, når man går op i det, man laver og gerne vil gøre en forskel.”

– Jacob, vikar i SundVikar

Her kan du arbejde

Det er op til dig. Vores aftale med Ballerup gør, at du selv kan vælge imellem attraktive vagter både inde og ude – så vi har helt sikkert noget for dig! Du vil bl.a. kunne tage vagter følgende steder, hvor der løbende kommer vagter ind:

  • Ballerup hjemmepleje
  • Egely plejehjem
  • Kirstinehaven plejehjem
  • Lundehaven plejehjem
  • Rødbo botilbud

Sådan er du vikar

Du er din egen chef og tager vagter, hvor og når det passer dig. Du bestemmer helt selv, hvor du tager vagter, og du kan selv booke dig på dem, du ønsker. Vikarjobbet er derfor oplagt, uanset om du vi køre fuldtid, supplere med dit faste job eller studie – eller noget helt tredje.

Når du bliver vikar, får du adgang til vores topmoderne SundVikar-app, som bliver din nye bedste ven. Med appen kan du selv booke vagter, opdatere din kalender, se lønsedler og meget mere.

Du bestemmer selv, om du vil have din løn udbetalt hver uge eller hver 14. dag, og du bliver lønnet i overensstemmelse med den gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du med på holdet som den nyeste profil på vores dygtige vikarteam? Så skal du udfylde ansøgningsformularen her på vores hjemmeside. Det tager fem minutter, og vi kontakter dig med det samme, når vi har gennemgået ansøgningen.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på tlf. 50 20 30 40 tryk 4 eller på mailen job@sundvikar.dk.

Søg som vikar


SundVikar er et af Danmarks førende sundhedsfaglige vikarbureauer. Vi tilknytter vikarer fra en bred vifte af faggrupper; fra SOSU’er, sygeplejersker, plejemedhjælpere og flere andre. Med mere en 4.000 aktive vikarer gør vi hver dag en forskel hos vores kunder landet over – i hjemmeplejen, på plejehjem, bosteder mv.

Vi er ambitiøse, passionerede og ordentlige, hvilket skinner igennem alt, vi gør. Vi brænder for at levere den bedste pleje og omsorg til borgerne.

Del på: