SOSU’er til alsidige vikarvagter i Hillerød

12. oktober 2023

Er du social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent? Savner du frihed og høj løn? Vil du tage vagter i hjemmeplejen og på forskellige plejehjem i Hillerød? Så har vi de helt rigtige muligheder for dig i SundVikar.

Som en del af SundVikars store tilstedeværelse i Nordsjælland søger vi endnu flere sundhedsfaglige profiler til attraktive vagter i Hillerød – både inde og ude. Bliv en del af vores vikarteam, og kom i gang med det samme!

Det går arbejdet ud på

Som vikar er du din egen chef, og du tager kun de vagter, du selv har lyst til. Som led i vores aftale med Hillerød Kommune kommer der løbende vagter ind i alle vagtlag.

Vagterne kan både være i hjemmeplejen og på plejehjem. Herunder ses en liste over nogle af de forskellige steder, hvor vi løbende får vagter ind:

  • Hillerød hjemmepleje
  • Bauneparken plejehjem
  • Skanselyet plejehjem
  • M.fl.

Når du tager vagter som social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent vil dine opgaver bl.a. bestå af følgende:

  • Personlig pleje
  • Praktisk hjælp
  • Basale sygeplejefaglige opgaver (kun assistenter)
  • Generelt sundhedsfaglige opgaver med udgangspunkt i din uddannelse

 

“At være vikar hos SundVikar betyder frihed. Jeg kan tage vagter, når jeg kan, vil og har overskuddet til det. Det er vigtigt, når man går op i det, man laver og gerne vil gøre en forskel.”

– Jacob, vikar i SundVikar

Sådan er du vikar

Du kommer med på et alsidigt vikarteam bestående af over 4.000 vikarer fordelt på flere faggrupper.

Din frihed kommer i første række, så vi har ingen krav til, hvor mange vagter du skal tage – det bestemmer du helt selv. Med hjælp fra din SundVikar-app, som du henter til din smartphone, kan du selv byde ind på vagter, sætte dig til rådighed i din kalender og meget mere.

Medarbejderne i vores HR-afdeling og callcenter er også tilgængelige, hvis du har brug for hjælp. Callcentret har åbent alle årets dage, så du har altid hjælpen lige ved hånden.

Gode vilkår og fordele

Du tjener løn i overensstemmelse med gældende overenskomst. Du optjener også feriepenge og pension.

Under vores grundige rekrutteringsproces introducerer vi dig til SundVikar, vores værdier og historie. Vi kortlægger også dine kompetencer og erfaring, så vi er i stand til at matche dig med de helt rigtige vagter. På den måde sikrer vi os, at du er tryg i dit arbejde.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vagterne kommer ind løbende, så vi har brug for din hjælp allerede i dag.

Vil du med på holdet hos SundVikar, så skal du udfylde ansøgningsformularen her på vores hjemmeside. Det tager fem minutter, og vi kontakter dig med det samme, når vi har gennemgået ansøgningen.

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på tlf. 50 20 30 40 tyk 4 eller på mailen job@sundvikar.dk.

Søg som vikar


SundVikar er et af Danmarks førende sundhedsfaglige vikarbureauer. Vi tilknytter vikarer fra en bred vifte af faggrupper; fra SOSU’er, sygeplejersker, plejemedhjælpere og flere andre. Med mere en 4.000 aktive vikarer gør vi hver dag en forskel hos vores kunder landet over – i hjemmeplejen, på plejehjem, bosteder mv.

Vi er ambitiøse, passionerede og ordentlige, hvilket skinner igennem alt, vi gør. Vi brænder for at levere den bedste pleje og omsorg til borgerne.

Del på: