God dag på KLs sundhedskonference 2024

Hos SundVikar var vi stærkt til stede på KLs årlige sundhedskonference, som løb af stablen i Kolding den 27. februar. Fra vores egen stand gik vi ind til konferencen med gåpåmod, nysgerrighed og lyst til at få fortællingen om SundVikar ud over rampen. 

Med omkring 1.000 deltagere fra kommuner, regioner, virksomheder og andre interessenter fra hele landet var der lagt op til en god dag i sundhedsområdets tegn. Det kunne man godt mærke på alle de fremmødte på Comwell Kolding, som dannede rammerne for dagens konference.

SundVikar på landkortet

Vi havde på forhånd sikret os vores egen stand, hvorfra vi kunne møde konferencens mange deltagere, fortælle om SundVikar – og dele noget af vores lækre merchandise ud. Her blev vi mødt af en enorm entusiasme fra alle gæster, som var meget nysgerrige på, hvem SundVikar er, og hvad vi kan tilbyde. Både nu og i fremtiden.

Salgsafdelingen gjorde, at vi havde en stor fysisk tilstedeværelse og kunne bemande standen hele dagen. Med salg- og kundechefer forrest blev der bl.a. delt flyers og andet merchandise ud, ligesom der passioneret blev svaret på alle de gode spørgsmål, der kom vores vej.

Vigtige drøftelser

Med det overordnede tema “Sundhed på hovedet” havde konferencen et klart fokus hele dagen. Vi skulle sammen drøfte og komme med bud på, hvordan vi i praksis omstiller os til at kunne møde fremtidens udfordringer på sundhedsområde.

Udover at rumme en række forskellige stande med hvert deres fokus var konferencen bygget op omkring en række foredrag og sessioner med diskussioner, som drøftede relevante emner på området. Nogle af de ting, der blev vendt og drejet, var kunstig intelligens, fremtidens sygdomsforebyggelse samt kvalitetsstandarder for kronisk syge.

KLs Sundhedskonference 2024 var et professionelt event og en stor succes for SundVikar, hvor vi fik talt med mange spændende og passionerede mennesker. Vi glæder os allerede til næste år.

Vil du vide mere om SundVikar?

Nicolaj Klinke