Masser af gode oplevelser på DemensDagene

Den 2. og 3. maj blev den årlige konference DemensDagene afholdt. SundVikar var talstærkt til stede begge dage med vores egen stand, hvor målet var at drøfte demens og skabe nye relationer. Se billeder og video fra dagen her på siden. 

SundVikar som udstiller

Over 1.000 fagfolk indtog over to dage Tivoli Hotel & Congress Center, som dannede rammen om konferencen. Til lejligheden var hotellets store lobbyområde forvandlet til messehal, hvor over 30 udstillere havde taget plads med deres egne stande. Udstillerne talte alt fra styrelser til forskellige virksomheder med passion for demens- og/eller sundhedsområdet – heriblandt SundVikar.

Hos SundVikar var vi stærkt repræsenteret under hele konferencen i form af hele vores salgsafdeling, som bemandede SundVikar-standen. Bevæbnet med merchandise i alverdens afskygninger og store smil fik vi talt med mange spændende menensker, som også nysgerrigt spurgte ind til SundVikar og blev klogere på alt det, vi har at tilbyde.

Foruden flere oplæg og debatter relateret til demens var konferencens program indrettet således, at man som gæst frit kunne bevæge sig rundt imellem udstillerne og deres stande.

Konference med vigtigt tema

Hvert år har DemensDagene et tema, som konferencens indhold er bygget op omkring. I år var ingen undtagelse, hvor temaet ‘Lighed i Sundhed’ stillede skarpt på fremtidens udfordringer på demensområdet – og det faktum, at arbejdet med mennesker med demens er komplekst og kræver løbende kompetenceudvikling.

Du kan læse mere om konferencen ved at trykke på nedenstående knap.

Læs mere

Vil du have et tilbud fra SundVikar?

Nicolaj Klinke