OK-Fonden er ny kunde i SundVikar

OK-Fonden er tiltrådt som ny storkunde i SundVikar pr. 1. september 2023. Aftalen betyder endnu flere vagter på Sjælland og Fyn til vores mange vikarer, hvorfor vi også søger nye profiler til vores alsidige vikarteam.

Den nye aftale dækker i alt 17 af OK-Fondens enheder på tværs af både Sjælland og Fyn. Her er der bl.a. tale om moderne og veldrevne plejecentre samt et hospice, som altså nu vil gøre brug vikarerne i SundVikar.

Æren for den nye aftale kan både tilskrives det målrettede arbejde i SundVikars salgsafdeling, der for alvor er begyndt af bære frugt, samt hårdt arbejde fra callcentret gennem en lang periode.

Salgschef i SundVikar, Nicolaj Klinke, ser frem til samarbejdet med OK-Fonden:

”Det er en aftale, vi har arbejdet på længe. Vi er både glade og stolte over nu at være i mål med en aftale, der giver mening for samtlige parter. Nu glæder vi os til at komme i gang med det rigtige arbejde og til at tilbyde en masse spændende og attraktive vagter til vores vikarer.”  

Vil du på vagt hos OK-Fonden?

Med den nye aftale kommer der endnu flere vagter. Derfor søger vi også nye vikarer på tværs af flere faggrupper. Vi skal bl.a. bruge:

  • Sygeplejersker
  • Social- og sundhedsassistenter
  • Social- og sundhedshjælpere

Der er vagter i alle vagtlag, hvor du træder til og bidrager med din erfaring og kompetencer. Her kommer du til at løse opgaver, du kender, og som du føler dig tryg ved.

Er du endnu ikke vikar hos SundVikar, men interesseret i vagterne hos OK-Fonden? Så skal du sende din ansøgning til os i dag. Tryk på knappen nederst på siden for at se mere.

Om OK-Fonden

OK-Fonden er en dansk non-profit omsorgsorganisation, som arbejder for, at mennesker kan forfølge deres drømme og leve livet – hele livet. Deres mål stemmer overens med det alt det, vi gerne vil i SundVikar, og det gør samarbejdet til det perfekte match.

OK-Fonden driver ét hospice, 12 psykiatriske bo- og behandlingssteder, to socialøkonomiske virksomheder og flere plejehjem landet over. OK-Fonden administrerer 1.300 boliger, som de selv har opført, heraf godt 500 boliger fordelt på 32 seniorbofællesskaber.

OK-Fonden er en dansk erhvervsdrivende fond, som arbejder på almindelige markedsvilkår.

Du kan læse mere om OK-Fonden her.

Søg som vikar

Vil du vide mere?

Nicolaj Klinke