Studerende til callcenterstillinger hos SundVikar

Er du proaktiv og udadvendt, og får du energi af at tale i telefon? Er du i gang med en sundhedsfaglig uddannelse? Så har vi den helt rigtige mulighed hos SundVikar, hvor du får den perfekte balance mellem studie, arbejde og privatliv.

SundVikar er på udkig efter studerende, der vil kombinere studiet med et attraktivt job til en god løn, hvor fleksibilitet og kommunikation er i højsædet. Du skal bidrage med dit smittende humør og booke vagter til vores mange vikarer.

Din opgave

Du skal bruge alle dine kompetencer i vores callcenter, som er vores største og mest alsidige afdeling. Den består både af fastansatte og andre studerende, som du skal assistere ved at booke vagter til vikarerne, tage imod sygemeldinger og generelt have dialogen med både vikarer og kunder.

Fælles for dine arbejdsopgaver bliver den telefoniske kontakt. Det er derfor vigtigt, at du bliver motiveret af at tale i telefon, og at du brænder for god service – ved alle opkald.

Du får en fast ’mentor’ blandt dine kollegaer, som introducerer dig til systemerne og generelt sørger for, at du bliver tryg i din opgaveløsning hele vejen rundt.

Praktisk

Som studerende tager vi hensyn til dit privatliv, og arbejde og studie skal hænge sammen. Du arbejder efter en vagtplan med varierende arbejdstid. Du byder selv ind på de vagter, du gerne vil have, ligesom vi vil række ud til dig, når der opstår behov for hjælp.

Vores callcenter har åbent i tidsrummet kl. 06-24 alle dage året rundt. Dine vagter vil derfor ligge i dette tidsrum – både i hverdage og i weekender. Der skal være en ligelig fordeling mellem vagterne.

Det er et krav, at du er tilgængelig for vagter i skolernes sommerferie og ved højtider samt lignende ferieperioder.

Eftersom vi forventer fysisk fremmøde på alle vagter i dagtimerne på hverdage, er det en fordel, hvis du er bosat i eller omkring Nordsjælland. Vores kontor ligger i Birkerød.

Din profil

Du er…

  • i gang med en sundhedsfaglig uddannelse og vil gerne supplere med et interessant studiejob
  • energisk i telefonen hver gang den ringer
  • fleksibel og omstillingsparat
  • serviceminded.

Erfaring fra en lignende stilling er en klar fordel, men ikke et krav.

Det betyder ikke så meget, hvilken sundhedsfaglig uddannelse du er i gang med. Det vigtigste er, at du har gåpåmod, har lyst til at lære nyt – og kan lide at tale i telefon!

Skal du med på holdet?

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi indkalder løbende til samtaler, så tøv ikke for længe med at sende din ansøgning.

For at søge stillingen skal du sende både motiveret ansøgning og CV på mail til job@sundvikar.dk. Skriv ”Studerende til callcenter” i emnefeltet.

Vil du høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte administrerende direktør i SundVikar Hanne Marvin Jørgensen på tlf.: 40 20 33 24 eller pr. mail: hmj@sundvikar.dk.

SundVikar vægter mangfoldighed højt og opfordrer således alle interesserede ansøgere til at søge stillingen, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.


SundVikar er et førende sundhedsfagligt vikarbureau. Vi tilbyder vikarydelser indenfor sundheds- og ældresektoren, hvor vores vikarer primært er beskæftiget med vagter i hjemmeplejen og på plejehjem i hele landet.

Vi er ambitiøse, og vi er her for at skabe værdi for vores kunder, vikarer og medarbejdere. Og så er vi bevidste om ordentlighed og udviser god skik og adfærd i alt, vi gør.

Skal du være min nye kollega?

Annette Kruse