SundVikar bliver førsteleverandør i Allerød Kommune

 

Publiceret 31. marts 2023

Vi kan med stolthed meddele, at SundVikar har vundet den seneste udbudsrunde og dermed bliver førsteleverandør på vikarydelser i hele Allerød Kommune pr. den 1. juni 2023. Det betyder, at det er os, kommunen skal bruge, når der er behov for vikarer på plejecentrene og i hjemmeplejen.

Allerede fra den 1. maj vil der begynde at blive lagt vagter op til vores mange dygtige vikarer i området. Vi glæder os til at tage hul på det nye samarbejde og til at tilbyde en helt masse spændende vagter i attraktive rammer.

Vi får brug for flere vikarer

Med den nye aftale kommer vi til at få brug endnu flere dygtige vikarer. Der kommer nemlig masser af vagter, som bare skal besættes.

Så er du endnu ikke vikar, og kunne du tænke dig at tage vagter i Allerød, så skal du være meget velkommen til at sende os din ansøgning. Det kan du her på vores hjemmeside. Vi har altid brug for dygtige og erfarne vikarer, og dét behov er kun blevet større med den nye aftale.

Når du søger som vikar, har vi en effektiv og skræddersyet proces, som skal sikre den bedst mulige rekruttering og sørge for, at du er tryg hele vejen. Det er tanken, at vi vil afholde fysiske tilknytningssamtaler på caféen Bar’kaffe beliggende ved Allerød Station.

Tryk herunder for at se mere om, hvordan du bliver vikar.

Søg som vikar

Vil du gerne vide mere?

Nicolaj Klinke