Anbefal SundVikar

Vil du anbefale SundVikar og henvise den næste stjernevikar til os?

Vi har travlt i SundVikar, så vi vil altid gerne byde nye og dygtige vikarer velkommen – både SOSU’er, sygeplejersker, plejemedhjælpere mv. Det vil vi, fordi hver enkelt vikar udgør fundamentet i SundVikar, og uden jer ville det ikke være muligt at gøre den nødvendige forskel for borgerne.

Vores vikarer taler sammen og udveksler erfaringer – det ved vi. Og vi nyder godt af et fremragende ry i branchen, som gør, at de fleste af vores ansøgere bliver henvist af kollegaer, venner eller andre i deres netværk. Det er vi glade for, da det understøtter den fælleskabfølelse, der en del af vores DNA, ligesom det er med til at bevare den høje faglige kvalitet, der kendetegner vores vikarer.

Se alle faggrupper

Som vikar i SundVikar nyder du godt af en ekstraordinær frihed og fleksibilitet. Du er din egen chef, og du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil arbejde. Kender du en dygtig sundhedsfaglig profil, som har brug for netop dét, så kan du henvise vedkommende her på siden. Læs hvordan herunder!

Sådan henviser du en kollega eller ven til SundVikar

Nedenfor finder du et skema til kontaktoplysninger. Udfyld dine egne oplysninger samt oplysningerne på den person, du gerne vil henvise til SundVikar. Så kontakter vi herefter vedkommende og undersøger muligheden for at få personen med ombord på vores dygtige vikarteam.

Når du har udfyldt skemaet, modtager både du og den, du har henvist en mail med de indtastede oplysninger, der er blevet sendt ind til os. Disse oplysninger bliver ligeledes overført til vores system og brugt af SundVikars HR-afdeling til at undersøge, om der kunne være et match.

OBS: Du skal selvfølgelig have samtykke fra den, du henviser, INDEN du videregiver nogle kontaktoplysninger. Vil du have dine oplysninger slettet, skal du blot sende en mail til sha@sundvikar.dk.

På forhånd tak – vi sætter stor pris på din anbefaling og henvisning.

Vælg venligst en gyldig formular

Bliv en del af SundVikar i dag!