SundVikar fylder 16 år

Publiceret 11. april 2023

SundVikar har fødselsdag den 13. april! Stort tillykke med de 16 år til vores allesammens vikarbureau. 

Det er sket rigtig meget, siden vi så dagens lys tilbage i 2007. Fra dag ét har vi været på en utrolig vækstrejse, som indtil videre har budt på flere flotte milepæle. Fra den første kunde, store udbudsaftaler, nye og flere medarbejdere samlet på vores moderne kontor i Birkerød – blot for at komme med et par eksempler.

Selvom der er sket meget gennem årene, er vores fundament stadig gjort af de samme gode og sunde værdier som altid. Vi er dit personlige vikarbureau, som du ALTID kan regne med, og hvor dine behov kommer i første række.

SundVikar i billeder

Herunder kan du se et par billeder, som bedst understreger, hvor meget der er sket de seneste par år. Det første billede viser SundVikars tidligere kontor, som lå i en lille lejlighed i Allerød bymidte. Det var et lille, charmerende kontor, som havde plads til det mest nødvendige. Det gjaldt i særdeleshed den lille håndfuld medarbejdere, vi var på daværende tidspunkt.

I maj 2021 blev pladsen dog for trang, og vi var blevet så mange, at der ikke længere var plads i lejligheden i Allerød. SundVikar flyttede rykkede derfor teltpælene op og flyttede ind i topmoderne lokaler i Birkerød, hvor vi også ligger den dag i dag.

Der er højere til loftet og mere plads til at alle vores medarbejdere, så vi har de bedste fysiske rammer, når vi hver dag servicerer vores vikarer og kunder.

     

     

Vil du videre mere om SundVikar?

Det er åbenlyst, at SundVikar har været på noget af en rejse siden 2007 – og vi er kun lige begyndt.

Vil du vide mere om, hvor SundVikar kommer fra, og læse en kort historisk gennemgang af vores historie frem til i dag, så kan du besøge “om os”-afsnittet på hjemmeside.

Om SundVikar

 

Vil du vide mere?

Hanne Marvin Jørgensen
Administrerende direktør