SundVikar er ny prioriteret leverandør i Ringkøbing-Skjern

Vi søger vikarer i alle faggrupper til vagter i hele Ringkøbing-Skjern Kommune. Som prioriteret leverandør har vi brug for din hjælp allerede i dag, så ansøg som vikar nu. Vi tilbyder frihed, enorm fleksibilitet – og god løn.

Søg som vikar

Vikarer i alle faggrupper søges

Vi har brug for din hjælp, uanset hvilken faggruppe du tilhører. Så længe du erfaringen og har din sundhedsfaglige eller pædagogiske værktøjskasse i orden.

Vi vil tilbyde vagter til bl.a. sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, plejemedhjælpere, fysio- og ergoterapeuter samt pædagoger.

Livet som vikar

Hvad betyder prioriteret leverandør?

Som prioriteret leverandør skal kommunen vælge SundVikar, når der kommer vagter ind, som er svære at dække. Vagterne kommer ind løbende, og vi kontakter dig, når vi har noget, der matcher din profil og dine ønsker.

Vagterne vil typisk komme ind med kort varsel, og det kan både være dag, aften og nat. Derfor er det også vigtigt, at du er fleksibel og klar på det meste.

Høj løn som vikar hos SundVikar

Når du arbejder for  SundVikar, tjener du en god løn, som du kan vælge at få udbetalt ugentligt eller hver 14. dag. Det er helt op dig dig. Derudover optjener du både feriepenge og pension.

Du finder dine lønsatser ved at trykke på knappen nedenfor. Vælg blot din faggruppe – og scroll ned til afsnittet om løn.

Vælg faggruppe – og åbn dine lønsatser

Vil du være vikar i Ringkøbing-Skjern?

Tine Jørgensen