Arbejd som social og sundhedsassistent hos Sundvikar

At gøre en forskel i verden for enkelte personer, er en vigtig del af dit job, når du arbejder som social og sundhedsassistent. Som social og sundhedsassistent er du i kontakt med mennesker, og du er med til at gøre en forskel, hver eneste dag. Uanset hvor du arbejder henne er du med til at være en forskel. Hos Sundvikar har du mulighed for at forbedre dig og finde en spændende vikarstilling. Når du er færdiguddannet som social og sundhedsassistent, kan det være svært at vælge hvor man gerne vil arbejde henne. Der er mange muligheder der byder sig, og branchen er stor.

Som social og sundhedsassistent kan du arbejde på et hospital, et plejehjem eller med psykiske handicappede. Du kan også vælge at arbejde i hjemmeplejen i kommunen, hvis det har din interesse. Uanset hvilken stilling du søger, så gør Sundvikar deres bedste for at hjælpe dig. Du har mulighed for at prøve noget nyt og samtidig udfordre dig selv, som vikar hos Sundvikar, Som vikar hos Sundvikar, bliver dine ønsker altid taget til efterretning, og de gør deres bedste for at opfylde dem. Hvad enten du er færdiguddannet eller har være i branchen i nogle år, så kan du udfordre dig selv, og finde ud af,  hvad det er, du brænder for. Uanset om det er i hjemmeplejen eller på et hospital, så har Sundvikar noget for dig.

Udfordre dig selv, og arbejd som vikar

Det er vigtigt og en nødvendighed, at når du vælger at arbejde som vikar hos Sundvikar, at du selvfølgelig er fleksibel. Du skal være fleksible på en måde, hvorpå du kan komme på arbejde, så snart de ringer. Derudover betyder det selvfølgelig ikke, at du intet fritidsliv kan have. Hos Sundvikar har de gjort det så nemt som muligt. De værdsætter deres vikarer, og forstår sagtens at det kan være svært at være fleksibel. Derfor har de et online system, der gør det nemt for deres vikarer. I deres online system kan du altså selv tilmelde dig forskellige vikartider og steder. Du kan derudover også reservere de tidspunkter, der passer bedst ind i dit skema. Der er derfor mange muligheder, ved at arbejde som vikar for Sundvikar. Du er selvfølgelig ikke garanteret din vagttid, når du har reserveret den. Sundvikar gør dog alt hvad de kan, for at deres vikarer for deres ønsker opfyldt.

Gør en forskel som Social og Sundhedsassistent

At arbejde som en Sosu vikar, kan være godt for dig, der ikke helt har bestemt dig for, hvilken del at branchen, du gerne vil arbejde i. Det kan være du lige er blevet færdiguddannet og ikke har fundet din perfekte arbejdsplads. Selvom størstedelen af uddannelsesforløbet er forbundet med praktik, kan det stadig være svært at finde sig til rette. Derfor er det en god idé at prøve at tage nogle vikartider hos Sundvikar.

Som Social og Sundhedsassistent er du med til at gøre en stor forskel for dine patienter. Uanset om patienterne er ældre eller handicappede, så har de alle brug for din hjælp. Som social og sundhedsassistent arbejder du med omsorg og for et sundt sundhedssystem. Du skaber en forskel i dine patienters hverdag, så de kan trives på bedst mulige vis. Som Social og Sundhedsassistent, kan du arbejde i hjemmeplejen, i det socialpsykiatriske område eller på hospitaler.

Som du lærte da du læste til Social og sundhedsassistent, så interesserer du dig for omsorg og andre menneskers behov. Du har derfor en naturlige forståelse for det enkelte menneskes behov og deres nødvendige pleje. Du kan derudover se en dyd i at hjælpe på kort og på lang sigt. Mere praktisknært så er du en vejleder for Social- og sundhedshjælperene, du skal altså fungere som et bindeled mellem hjem og sygehus. Derfor er det vigtigt at du kan udvise handlekraft, initiativ og selvstændighed. At arbejde som Social og Sundhedsassistent kan også indebære et psykisk eller fysisk hård arbejde. Det kan selvfølgelig være udfordrende, og derfor indgår du ofte i teams, så du aldrig er alene om udfordringerne. Som Social og Sundhedsassistent, kan du også som vikar, arbejde om dagen, aftenen og natten. Som Social og Sundhedsassistents vikar, bliver du udfordret på områder du måske ikke har arbejdet med før.