Få ansvar og frihed som social- og sundhedsassistent hos SundVikar

Som social- og sundhedsassistent hos os bliver du en del af et mangfoldigt vikarbureau, der forsætter sin mission for at levere den bedste pleje og omsorg til borgerne. Vi har en stadigt voksende gruppe af tilknyttede social- og sundhedsassistenter, så vi ved lige præcis, hvordan vi skal hjælpe dig på den bedst mulige måde.

Med din alsidige profil og kvalifikationer er der brug for din hjælp i mange forskellige dele af social- og sundhedssektoren, og du vil ofte spille en nøglerolle i forhold til at få vagtplanerne til at gå op.

Som vikar hos os kan du:

  • Selv bestemme din arbejdstid.
  • Få en attraktiv løn baseret på din erfaring
  • Få ny udfordringer og teste dine kompetencer
  • Balancere job og privatliv

Brug dine kompetencer og gør en forskel

Som social- og sundhedsassistent er du med til at gøre en stor forskel for dine patienter. Uanset om patienterne er ældre eller handicappede, så har hver og én brug for din hjælp. Du arbejder med omsorg og empati og for et sundt sundhedssystem. Du skaber en forskel i dine patienters hverdag, så de kan trives på bedst mulige vis.

Du har derfor en naturlige forståelse for det enkelte menneskes behov og deres nødvendige pleje. Du kan derudover se en dyd i at hjælpe på kort og på lang sigt.

Tryghed er nøglen 

Stillingen som social- og sundhedsassistentvikar er den perfekte kombination af frihed og ansvar. Men det skal også være trygt. Både for dig, men også for os, vores kunder – og ikke mindst borgerne. Vi bruger derfor rigtig meget energi på at identificere og fastlægge dine menneskelige og faglige kompetencer. På den måde er vi bedst muligt i stand til at hjælpe dig undervejs, og du bliver klædt på til at varetage de mange og forskellige opgaver, der kan dukke op på dine vagter.