Bliv sygeplejerskevikar hos SundVikar A/S 

Sygeplejersker er en helt central del af vores sundhedsvæsen – og nogle af hverdagens helt store helte. Hos SundVikar A/S sætter vi derfor enorm pris på vores mange tilknyttede sygeplejersker, som vi altid forsøger at hjælpe og guide på bedste vis. Skal du være den næste? 

Der er nemlig mange gode grunde til at blive sygeplejerskevikar hos os. Du får blandt andet: 

  • Stor frihed 
  • Fleksibilitet 
  • Attraktiv løn 
  • … og meget mere 

Vi har plads til dig – uanset din årsag til at blive vikar 

Størstedelen af de sygeplejersker, vi har tilknyttet hos os, kommer med stor erfaring fra det etablerede sundhedsvæsen. Men hvad enten du er erfaren og blot vil tjene lidt ekstra ved siden af dit faste job, eller du er nyuddannet og på jagt efter værdifuld erfaring, så er vi det helt rigtige sted for dig.  

Er du interesseret, så tøv ikke med at kontakte os eller ansøg om et job som sygeplejerskevikar. Vi har mange vagter, i flere dele af landet, hvor du med dine faglige og menneskelige kompetencer kan være med til at levere velfærd i absolut verdensklasse.   

Som sygeplejerskevikar i SundVikar A/S kan du arbejde flere steder. Vi har mange kunder inden for den primære plejesektor, så du vil især blive tilbudt vagter på: 

  • Plejecentre 
  • og i hjemmeplejen 

Vi kender din profil og laver det optimale match 

At være vikar hos os betyder, at du har stor fleksibilitet og frihed til at arbejde hvornår, hvorhenne og hvor meget du vil. Men den store frihed er ikke ens betydende med, at du står alene med tingene eller skal klare det hele selv – tværtimod! Vi er med det hele vejen – fra ansøgningsprocessen til selve bookningen af vagter. Vores dedikerede rekrutteringsafdeling og dygtige hold af bookingkonsulenter står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp.  

Vi gør en dyd ud af at klæde dig godt på, så du altid er i stand til at varetage de forskellige opgaver, man kan støde på som vikar. Allerede i vores indledende samtale gennemgår vi din baggrund, erfaring samt menneskelige og faglige kvalifikationer, så vi sammen kan matche din profil med de rette vagter.